WWU Science Building Addition & Renovation

At the master planning level, this design consisted of the complete renovation of the existing 113,000 SF Science Building and a new 41,200 SF addition. The renovation included the in-fill of the atrium at each level to create a new area for collaboration. The addition included supplementary lab space, classrooms and services.

DCW provided elemental cost models to study options included in the full cost plan. Costs were considered for various glazing methods, addition configurations, and locations. Ultimately a complete cost plan including a life-cycle cost analysis was provided.

Project: WWU Science Building Addition & Renovation

Client: Hacker

Category: Higher Education / Labs

Hemisfair Civic Park

The project is the primary civic park site development for the City of San Antonio, Texas acting as the “front porch” for the city. The …
Beaverton Arts and Cultural Center

The project is the new construction of the Beaverton Arts and Cultural Center in Beaverton, Oregon. The project is a two story structure with comprehensive …